Atenție! Nu acceptam opțiunea de achitare online pe site-ul nostru

Operatorul international de logistica s-a lansat pe piata postei rapide din Republica Moldova


La jumatatea lui noiembrie s-a comemorat un eveniment important pe piata Republicii Moldova in domeniul serviciilor de transport international si logisticii postale rapide. Pe piata Moldovei s-a lansat operatorul international de logistica PONY EXPRESS in parteneriat cu firma UNIPOST EXPRESS.

Va spunem din start, ca planurile companiei sunt foarte ambitioase. Pe baza studiului facut, directorul pe dezvoltare reGionala al PONY EXPRESS Serghei Sergusev, volumul pietei din Moldova alcatuieste 85 miliane de USD pe an, dintre care mai mult de 95% apartine intreprinderii se stat Posta Moldovei.

Pe parcursul urmatorilor 3 ani PONY EXPRESS planifica sa schimbe aceasta situatie si sa acapareze in jur la 10% din piata postei rapide si a marfurilor, din rindul companiilor si persoanelor fizice.

“Noi suntem gata sa oferim solutii unice pentru fiecare industrie in parte de pe piata Moldovei” a mentionat Serghei Sergusev

PONY EXPRESS presteaza un spectru larg de servicii pe piata Moldovei, printre care se enumera solutii logistice complete pentru sectorul bancar, al medicinii, al comertului online cit si sectorul comunicatiilor.

Politica de pret al companiei este atractiva pentru toata audienta. Tarifele pentru serviciile PONY EXPRESS in medie sunt cu 20% mai mici decit cele ale concurentilor. Aceasta a devenit posibil datorita retelei extinse de filiale in lume ,parcului mare de masini proprii, dar si diversitatii rutelor terestre si aeriene.

 

masina-pony pony-express

 

 

 

 

JS для Полезная информация