Servicii de livrare prin curier rapid de la firma de curierat Unipost Express

 
Servicii de curierat rapid din/în România, Ucraina, Rusia, Belarus, Kazahstan.

Unipost-Express oferă servicii de export/import trimiteri express curier din/în mai mult de 2000 orașe din Ukraina, Belarus, Kazakhstan și mai mult de 7000 de orașe și localități ale Rusiei.

1.1. Expedierea/exportul livrărilor de curierat express.

Serviciu livrării garantate a expedierilor de curierat express din Moldova in Romania, Ucraina, Rusia, Belarus, Kazahstan
Livrarea este îndeplinită de curier pe adresa indicată de expeditor în factura poștală direct primitorului, sub semnătura/ștampila destinatarului. La cererea Dumneavoastră, noi vă vom oferi gratuit confirmarea livrării/ POD – copia scanată a originalului facturii poștale sau «Listei de livrare».

Tariful este calculat pentru greutatea trimiterii pregătite pentru livrare.

Tarifele pentru DOCUMENTE/DOCS pînă la 5 kg (achitarea de către expeditor).

Prețurile pentru livrările categoriilor: NON DOCUMENTE (NDOCS) și DOCUMENTE (DOCS) mai mare de 5,00 kg, puteți afla prețul prin serviciul online cerere pe site sau apelînd direct în oficiul nostru.

La dorința Dumneavoastră și după confirmarea aprobării expedierii de către primitor, noi putem să primim de la Dumneavoastră expedierea la livrare cu plata în țara unde va fi livrată – ”Achitarea de către destinatar”. Acest serviciu este taxat suplimentar în dependență de țara/orașul de destinație, și conținutul expedierii express curier și greutății lui primite pentru calcularea tarifului. Contactați operatorul nostru prin telefon sau primiți consultație și informație în regim online la toate întrebările care vă interesează în privința acestui serviciu.

 
1.2. Primire/importul expedierilor de curierat express.

Serviciu livrării garantate a expedierilor urgente din România, Ukraina, Russia, Belorusia, Kazakhstan în Republica Moldova.

Sunt două metode de a utiliza acest serviciu:

1. Puteți de sinestătător să îndepliniți comanda pentru alegere sau să contactați operatorul nostru prin telefon, și să primiți consultație și informație în regim online la toate întrebările care vă interesează în privința acestui serviciu.

La dorința Dumneavoastră, noi putem să primim comanda de la Dumneavoastră pentru livrare în Republica Moldova cu achitarea în țara destinație – "achitarea de către destinatar‟ adică de către Dumneavoastră‟. . Puteți să contactați operatorul nostru prin telefon sau să primiți consultare și informație în regim online la toate întrebările care vă intereseză în privința acestui serviciu.

2.Expeditorul, la recomandarea Dumneavoastră, de sinestătător contactează partenerul nostru (studiați link-urile pe pagina principală) în țara sa: România, Ukraina, Rusia, Belorusia, Kazahstan , și primește toată informația despre posibilitatea, condițiile, prețul și termenii livrării la adresa Dumneavoastră.

 
Serviciul dr curierat internațional rapid.

Unipost-Express oferă servicii internaţionale de export/import servicii curier rapide în/din mai mult de 200 țări ale lumii.

2.1. Trimitere/export a livrărilor expres internaţionale.

Servicul livrării garantate a expedierilor rapide din Republica Moldova în 200 țări ale lumii
Livrarea este efectuată de curier la adresa indicată de expeditor în factura poștală direct primitorului, sub semnătură/ștampilă a destinatarului. La înțelegere cu primitorul, expedierea poate fi livrată la locul indicat de el. La cererea Dumneavoastră, noi vă oferim gratuit confirmarea livrării/ POD – copia scanată a originalului facturii poștale sau «listei de livrare», », în cazul dacă livrarea a fost efectuată cu semnătura persoanei care a primit expedierea.

Tariful este calculat pentru greutatea trimiterii pregătite pentru livrare.

Prețurile pentru livrarea expedierilor pîna 0,50 kg (inclusiv) și categoria Letter Express, care conține doar DOCUMENTE/ DOCS.

Prețurile pentru livrarea expedierilor de categoria: DOCUMENTE/ DOCS cu greutatea mai mare de 0,5 kg și NON DOCUMENTE/ NDOCS, le puteți calcula utilizînd calculatorul tarifar.

La dorința Dumneavoastră și după confirmarea de către primitorului expedierii, noi acceptăm coletul pentru livrare cu achitarea în țara destinație - „Achitarea de către destinatar”. Prețul/cheltuielile pentru serviciul dat este format de partenerul nostru în țara destinație, în funcție de țara/orașul destinație, precum și conținutul coletului și greutatea lui. Contactați operatorul nostru prin telefon sau primiți consultație și informație online pentru la orice întrebare pe care o aveți în privința acestui serviciu.

 
2.2. Primirea/importul expedierilor internațonale curierat rapid.

Serviciul livrării garantate a expedierilor în Republica Moldova.
- Puteți de sinestătător să îndepliniți comanda pentru alegere sau să contactați operatorul nostru prin telefon, și să primiți consultație și informație în regim online la toate întrebările care vă interesează în privința acestui serviciu.
La dorința Dumneavoastră, noi putem să primim comanda de la Dumneavoastră pentru livrare în țara destinație – „achitarea de către primitor‟ adică de către Dumneavoastră. Puteți să contactați operatorul nostru prin telefon sau să primiți consultare și informație în regim online la toate întrebările care vă intereseză în privința acestui serviciu.

 
Livrarea internă a expedierilor rapide pe teritoriul Republicii Moldova
3.1 Livrarea curierat rapidă în raza teritoriului mun. Chișinău

În caz de necesitate noi vă vom oferi confirmarea livrării, pentru orice opțiune aleasă de Dvs.:
- vom expedia la adresa voastră electronică copia scanată a facturii poștale a expedierii livrate
- prin intermediul telefonului vă vom oferi detalii despre livrare
- vă vom livra la adresa dumneavoastră originalul facturii poștale pentru expedierea livrată.
Cheltuielile pentru acest serviciu vor constitui 50% de la tariful de livrare a expedierii dumneavoastră.
- vizitînd oficiul nostru , puteți de sinestătător prelua originalul facturii poștale.

3.1.1 Livrarea curierat rapidă a trimiterilor

Noi în termeni rapizi vom organiza preluarea trimiterilor urgente din casa dumneavoastră, oficiu pentru livrarea lor operativă în raza teritoriului Chișinău. Livrarea este efctuată de către curier la adresa destinatarului, pe familia, numele și sub semnătura lui. În caz de necesitate vă putem oferi confirmarea livrării.

Тarifele și termenii livrării
 
3.1.2. Livrarea documentației contabile de strictă evidență.

Încheind Contract pentru livrarea servicilor noi vă vom scuti compania de lucru în plus pentru expedierea clienților facturilor fiscale, facturilor și altor documente legate de serviciile prestate de compania dumneavoastră, și vă vom returna exemplarele documentelor dumneavoastră vizate de clienți.
La comanda voastră noi expediem curierul de a prelua documentele pregătite pentru livrare din oficiul vostru.

Dacă compania voastră este interesată de acest serviciu, atunci completați formularul cerere, și noi în timpul zilei de lucru vă vom expedia la poșta electronică oferta cu tarife.

 

Suportul outsorcing a proceselor de afaceri – o decizie corectă.
O importantă componentă a oricărei companii prestatoare de servicii clienților este distribuirea la timp a Actelor de îndeplinire a serviciilor, facturilor fiscale, originalelor Facturilor/Conturilor de plată, cît și prelungirea/reîncheierea contractelor. Și cu cît mai mare este compania și baza de clienți, cu atît mai mari sunt cheltuielile financiare și consumul energetic a proceselor legate de livrarea documentelor. Însă și în cazul eliberării facturilor fiscale neregulat, este mai profitabil de a încredința profesioniștilor organizarea livrării, decît de sinestătător să organizați departament de curierat. Această decizie este mult mai corectă din punctul de vedere economic, deoarece vă permite să economisiți pe cheltuielile cauzate de furnizarea facturilor fiscale clienților, și de a concentra resursele materiale, tehnice și umane asupra activităților de bază.
Noi știm că este dificil de a generaliza total și calcula cheltuielile companiei pentru acest proces, pentru a face comparație cu oferta noastră, însă vă asigurăm că serviciul nostru este mult mai convenabil din toate punctele de vedere. Noi vă oferim deservire profesională, ducem responsabilitate financiară pentru calitatea serviciilor prestate și oferim garanție juridică.

Plusurile de bază a colaborării cu compania noastră pentru Dumneavoastră vor fi :
- eliberarea resurselor interne, cît financiare atît și resursele umane a companiei pentru alte responsabilități;
- reducerea influenței factorilor necontrolabili în realizarea procesului de livrare (responsabilitatea personalului, neajuns de personal, neajuns de echipament și/sau timp), și ca rezultat – client fidel;
- facilitarea muncii angajatului/angajaților contabilității în controlul primirii/trimiterii facturilor fiscale clienților;
- economie pe impozitele salariale a angajaților curieri, în responsabilitățile căror intră livrarea facturilor fiscale;
- eliberarea de costurile suplimentare și alte achitări pentru curieri bugetari;
- noi putem gratuit împreună cu factura fiscală să livrăm clienților flaere informative cu noile relize ale companiei Dumneavoastră, care vă vor crea imaginea de - prestator de serviciu grijuliu.

Analiza-ți posibilitatea și oferta noastră.
Este posibilă perioada de testare a serviciilor.
Noi sperăm să vă vedem unul din clienții noștri VIP.

3.1.3. Livrarea efectuată de curier: articole tipografice, produse suvenire-promoționale, invitațiilor în timp necesar.

Dacă compania voastră este interesată de acest serviciu, atunci îndepliniți cererea, și noi timp de o zi lucrătoare vă vom expedia la poșta electronică oferta comercială cu tarife.

3.1.4. Deservirea companiilor cu servicii curier între oficii în raza municipiului Chișinău.

Dacă compania voastră este interesată de acest serviciu, atunci îndepliniți cererea, și noi timp de o zi lucrătoare vă vom expedia la poșta electronică oferta comercială cu tarife.

 
3.1.5. Serviciu livrarea produselor comandate din internet-magazine.

Dacă sunteți cointeresat de acest serviciu pentru internet magazinul vostru, atunci îndepliniți cererea, și noi timp de o zi lucrătoare vă vom expedia la poșta electronică oferta comercială cu tarife.