Servicii adaugatoare

 

1. Acordarea documentară a notificării de livrare a trimiterii

- Originalul facturii poștale /listei de livrare cu semnătura destinatarului (persoana care a primit trimiterea).
- Copia color a originalului facturii/bonului de livrare cu semnătura destinatarului (persoana care a primit trimiterea).
Luați legătură cu operatorul pentru detalii despre posibilitatea acordării serviciului dat și de care anume din cele două propuse sunteți interesat, costul serviciului în orașul/locația necesară.


2. Acordarea avizului/scrisorii despre statusul coletului

La solicitarea Dumneavoastră îndeplinită în scris, vă putem oferi o scrisoare informativă în cazul cind livrarea este imposibil de îndeplinit din oarecare motiv.
Luați legătură cu operatorul pentru detalii despre posibilitatea acordării serviciului dat, condiţiile si termenele prezentării scrisorii. Servicul dat este gratuit.


3. Livrarea efecuată strict în data specificată, în timpul zilei de muncă

În caz de necesitate noi putem să organizăm preluarea/primirea și livrarea la data indicată de Dumneavoastră. Acest serviciu poate fi organizat doar în timpul zilelor și orelor de lucru.
Această opțiune este oferită în cazul solicitării preventive cu aprobare ulterioară.
Luați legătură cu operatorul pentru detalii despre posibilitatea acordării serviciului dat, costul serviciului în orașul/locația necesară.


4. Livrare returnată «IN-OUT»

La livrarea trimiterii, curierul companiei agent/partener, așteptînd pînă la 5 minute, poate îndeplini preluarea/returnarea trimiterii la adresa Expeditorului. Termenul «IN-OUT» are noțiunea de – livrarea și primirea a oricărei livrări pentru expediere înapoi către Expeditor, care astfel devine automat Destinatar.
Clientul discută posibilitatea acestui serviciu prealabil cu Executorul. Serviciul este achitat de către Client/Plătitor, Expeditor sau Destinatar.
Luați legătură cu operatorul pentru detalii despre posibilitatea acordării serviciului dat în orașul/locația necesară.


5. Delegare / Servicii nestandarte

Vă putem oferi servicii de curierat nestandarte în orașele Kiev/Ucraina și Moscova/Rusia, cum ar fi: depunerea documentelor în ambasadă/consulat, returnarea lucrului personal uitat de Dumneavoastră în hotel și alt., oferirea adresei pentru livrare a produsului comandat și achitat prin internet magazin sau organizarea transportării lui cu mijloace proprii și alt.
Luați legătură cu operatorul companiei pentru detalii despre posibilitatea oferirii serviciilor nestandarte și costul lui în orașul necesar.